İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA ,DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA “ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK ”KONVOYU DÜZENLENDİ .

İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA ,DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA   “ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK ”KONVOYU DÜZENLENDİ .

İlçemizde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 13.07.2017 Perşembe günü saat 18:30’da “ Milli Birlik ve Beraberlik” konvoyu düzenlendi.

Köprübaşı Kaymakamlığı ve Köprübaşı Belediyesi tarafından organize edilen konvoya Sayın Kaymakamımız Kemal BALABAN, İlçe Jandarma Komutanı Sayın İsa ATEŞ, Belediye Başkanımız Sayın Zafer MERGEN, Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri ve çalışanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş büyük ilgi gösterdi.

Atatürk Anıtı önünden başlayan araç konvoyu Köprübaşı Merkez ile Borlu Mahallesi merkezinden dönülerek Belediye Meydanı’nda sona erdi. Türk bayrakları ile donatılan araçlarla yapılan konvoy vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.