İLÇEMZDE “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA ,DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ”ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA “15 TEMMUZ HATIRA ORMANI ZİYARETİ VE BAKIMI ” YAPILDI.

İLÇEMZDE  “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA ,DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ”ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA “15 TEMMUZ HATIRA ORMANI ZİYARETİ VE BAKIMI ” YAPILDI.

İlçemizde “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Etkinlikleri Kapsamında “15 Temmuz Hatıra Ormanı Ziyareti ve Bakımı” Yapıldı.

İlçemizde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde 12.07.2017 Çarşamba günü saat 17:30’da Borlu Mahallesinde bulunan ve daha önceden dikimi yapılan zeytin ve çam ağaçlarının sulama ve bakımı yapıldı.

15 Temmuz Şehitleri’ni Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan programına Sayın Kaymakamımız Kemal BALABAN, İlçe Jandarma Komutanı Sayın İsa ATEŞ, Belediye Başkanımız Sayın Zafer MERGEN, Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri ve çalışanları, Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Üyeleri, Borlu Mahalle Muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.