KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ZAFER MERGEN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

BAŞKAN MERGEN; “PEYGAMBERİMİZ, BÜTÜN İNSANLIĞA KUCAK AÇARAK, DOĞRULUK VE GÜZEL AHLAKIN EN İYİ ÖRNEĞİNİ KENDİ HAYATIYLA GÖSTERMİŞTİR”

Köprübaşı  Belediye Başkanı Zafer Mergen 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında Peygamber Efendimizin mesajlarının bütün insanlık için yol gösterici olduğunu ifade eden Başkan MERGEN “Rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Peygamber Efendimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe yardımlaşmaya teşvik etmiştir. O’nun getirdiği İslam mesajında; insana saygı, merhamet ve şefkat, sevgi ve hoşgörü vardır. Hak, hukuk, adalet, fikir ve vicdan özgürlüğü vardır. İçinde bulunduğumuz haftada özünde güzel ahlak, doğruluk, barış ve sevgi olan, bütün insanların mutluluğunu esas alan İslam’ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed’in miladi olarak doğumunu idrak ediyoruz. Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açarak, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Kutlu Doğum Haftası’nın milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, barış, sevgi, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için fırsat olarak değerlendirilmesini diliyor, tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” dedi.