KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ZAFER MERGEN MEVLİD KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı

Belediye Başkanımız Zafer Mergen mesajında,  Peygamberimizin doğum günü olan Mevlid Kandili’ni birlikte yaşıyoruz. Bu günün tüm hemşehrilerimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birbirimizi sevmeyi, doğruluğu, hoşgörüyü, şefkat ve merhameti Peygamber efendimizin sünnetleriyle öğrenerek nesiller boyu devam ettirdik. Takip ettiğimiz geleneğin gücü ve bunun hala milletimizin gönlünde yaşaması, gelecek için bizleri umutlandırmaktadır.  Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini Yüce Mevlâ’dan niyaz eder, hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ederim.”dedi.