SELENDİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ ECZ. NURULLAH SAVAŞ , SELENDİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ AŞKIN AKKOÇ, SELENDİ BÜYÜKŞEHİR KOORDİNATÖRÜMÜZ İBRAHİM KARA,DAN KÖPRÜBAŞI'INA ANLI ZİYARET

SELENDİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ ECZ. NURULLAH SAVAŞ , SELENDİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ AŞKIN AKKOÇ, SELENDİ BÜYÜKŞEHİR KOORDİNATÖRÜMÜZ İBRAHİM KARA, BELEDİYE MECLİS ÜYEMİZ MUSTAFA IŞIK, EGE GRUP GIDA DIŞ TİCARET AŞ. YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER ÖZBAKKAL ,FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ EMRE TUNCEL İLE BİRLİKTE KÖPRÜBAŞI BELEDİYESİ İNŞAAT EKİBİ TARAFINDAN YAPILAN KÖPRÜBAŞI MESLEK YÜKSEK OKULU İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR.