Trafik canavarının bu seferki adresi düğün konvoyu oldu 1 ölü 5 yaralı

Köprübaşı İlçesinde, düğün konvoyunda bir aracın lastiğinin patlaması sonucu takla atmasıyla meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Manisa’nın Köprübaşı ilçesine bağlı Kemallı Mahallesi Salihli-Köprübaşı karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salihli ilçesinin Karasavcı Mahallesi’nden gelin aldıktan sonra Köprübaşı ilçesine düğüne giden konvoyda Şahin Ö.’nün kullandığı aracın yol üzerinde lastiği patladı. Lastiği patlayan aracın sürücüsü Şahin Ö.’nün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla attı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sürücü Şahin Ö., Ensar Ç., Sılanur Ö., Aynur Ö. ve Betül Ç. yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesine kaldırılırken, araç içerisinde bulunan Ülvan Ç. olay yerinde hayatını kaybetti. Ülvan Ç.’nin cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Salihli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Köprübaşı İlçesi Borlu Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karasavcı’nın oğlunun düğününden sonra yaşanan kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaza haberini alır almaz olay mahalline giderek acılı ailenin yanında olan Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen yaşanan kazadan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek hayatını kaybeden vatandaşın ailesine sabır ve başsağlığı, yaralıla ise acil şifalar dileklerini iletti.