BAŞKANIMIZ REGAİP TOPUZ'A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

AK PARTi Manisa Milletvekili Sn. Uğur AYDEMİR Belediye Başkanlığımızı ziyaret ederek başkanımız Regaip TOPUZ ve Belediye Meclis Üyelerimizi ziyaret ederek görevlerinde başarılar dilediler.

Başkanımız Regaip TOPUZ ziyaretten duyduğu memnuniyetliği dile getirerek;

'' İlçe başkanlığı döneminde Sayın Vekilimiz ile birçok çalışma gerçekleştirdik.Vekilimize ne  zaman gitsek bizleri kırmadı.Belediye başkanlığımız süresincede Allah'ın izni ile Köprübaşı'mıza hizmet yolunda Vekilimiz ile birlikte hareket edeceğiz.Memleketimiz için gerekenleri hayata geçirmekte beraber yol alacağız.Bugünkü ziyaretlerinden dolayıda Sayın Vekilimize teşekkürlerimi sunuyorum.'' Dedi.

Milletvekili Sayın AYDEMİR ise;

''Teşkilatımızın temelinden yetişen Regaip Başkanımız ile ilçe başkanlığı döneminde çok güzel işlere imza attık. Sürekli irtibat halinde olarak Köprübaşılı hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için çaba sarf ettik.Bundan sonra da halkımızın teveccühü ile geldiği Belediye Başkanlığı görevinde de yanında olmaya devam edeceğiz.Köprübaşımıza hizmet için ne gerekiyorsa Regaip Başkanımız ile birlikte yol aiacağız.'' Dedi.

MANİSA KÖPRÜBAŞI BELEDİYESİ
izmir seftali selçuk şeftali bursa seftali izmir kayısı selcuk kayısı izmir nar selcuk nar izmir armut selcuk armut izmir mandalina selcuk mandalina